Human Resource
Vacature

Corporate Recruiter Zorg

HRM / / Omgeving Doetinchem / HBO

Voor een zorginstelling in het Oosten van Nederland zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter. Het gaat om een vaste functie voor 28 – 36 uur per week. 

“Verstand van zorg en gevoel voor mensen”, dat is waar de opdrachtgever voor staat. Vanuit de organisatie leveren 3.000 zorgprofessionals 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week, 24 uur per dag liefdevolle zorg aan onze duizenden klanten. Je wordt onderdeel van het recruitmentteam, dat bestaat uit 2 andere recruiters en 1 arbeidsmarktspecialist.

Wat ga je doen
Wat ga je doen? Of beter gezegd waar moet je van houden?
Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van professionals met een sterke focus op zorgfuncties. Maar ook managementposities en kantoorfuncties recruiten ze zo veel mogelijk zelf. Je doel is zo effectief en efficiënt mogelijk een goede match te realiseren voor zowel de kandidaat als de organisatie.

- Je volgt arbeidsmarktontwikkelingen voor de diverse doelgroepen en je weet als geen ander hoe je de geschikte kandidaten kunt bereiken. Je profileert je als een echte ambassadeur op de arbeidsmarkt. Dit doe je zowel via direct contact als via de digitale wereld.
- Je hebt een visie op de inzet en effectiviteit van de verschillende wervingskanalen en sluit daarbij op een creatieve manier aan op de doelgroepen. Je weet wat ze willen en zoeken, maar belangrijker nog waar ze mee te verleiden zijn.
- Netwerken en hunten is voor jou dagelijkse kost. Je gaat actief de markt op. Je zoekt en screent kandidaten via verschillende kanalen en het eigen netwerk. Tevens zorg je voor de opbouw van een talentenpool voor toekomstige vacatures.

Wie ben jij
Je hebt de regie over het gehele recruitmentproces en bent bereid er alles aan te doen om professionals een aangename sollicitatie-ervaring te bieden. Je bent zelfstartend, resultaatgericht en krijgt energie van het behalen van resultaten. Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig, kritisch, flexibel en communicatief goed onderlegd. Kortom je bent een sparringpartner binnen jouw vakgebied voor de teams en naaste P&O-collega’s.

Hoe ziet jouw professionele achtergrond er uit?
- Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt 3-5 jaar relevante werkervaring;
- Je kunt mooie voorbeelden geven van wervingstrajecten die je succesvol hebt uitgevoerd;
- Ervaring met het werven van zorgprofessionals is een plus;
- Je bent volledig op de hoogte van de laatste trends op het vakgebied van recruitment;
- Je hebt ervaring met het actief benaderen van de juiste potentiële kandidaten voor de organisatie;
- Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met het opzetten van wervingsplannen en hebt uitstekende kennis van werving via social media en andere digitale kanalen.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw motivatie en CV naar Sjoerd Heijkoop via Sjoerd@doxa.nl / 06 57735404.Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-3029040 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310