Communicatie
Vacature

Medior communicatieadviseur

Communicatie / Den Haag / Zuid-Holland / HBO

Voor een grote zorginstelling in Den Haag zijn wij op zoek naar een Medior communicatieadviseur. De functie is voor 28 - 32 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie van eind augustus 2017 tot en met januari 2018, met optie tot verlenging.

In deze functie ben je een van de 6 communicatieadviseurs die het communicatiebeleid uitvoert voor een zorgonderdeel van onze opdrachtgever. Je bent een voorloper en initiatiefnemer in het uitdragen en het positioneren van het merk/onze opdrachtgever, zowel intern als extern. Je ondersteunt onder andere het Service centrum bij belangrijke (interne) projecten. Het is belangrijk dat je in staat bent het merk verder te profileren. Initiatief, oog voor kansen, kennis van (nieuwe) off- en online ontwikkelingen en creativiteit zijn belangrijke eigenschappen om deze functie in te vullen. Op basis van de offline en online communicatiestrategie, stel je communicatieplannen op en zorg je voor de uitvoering hiervan, samen met de andere specialisten in het marketing-communicatieteam. Je legt verantwoording af aan zowel de manager van afdeling Marketing en Communicatie als aan het bestuur/ de directie van het zorgonderdeel.

Wat ga je doen?
- Je ondersteunt en adviseert leidinggevenden op operationeel en tactisch niveau inzake de aandachtsgebieden van het communicatiebeleid.
- Je inventariseert en analyseert communicatievragen om vervolgens maatwerkadviezen en klantgerichte ondersteuning te geven. Hiervoor ontwikkel je bijvoorbeeld communicatiemiddelen.
- Je neemt het initiatief om op kansen in de markt in te springen. Je verdiept je in (regionale) marktontwikkelingen en adviseert leidinggevenden vervolgens hoe je het merk beter op de kaart gezet kan worden.
- Je levert een belangrijke bijdrage aan een duidelijke positionering en een gewenst imago bij de belangrijkste doelgroepen.
- Je bent in staat om (interne) projecten te ondersteunen en kan projectmatig werken.
- Je vertaalt gevraagd of ongevraagd het vastgestelde communicatiebeleid van de afdeling Marketing en Communicatie (in relatie met het marketing en communicatiebeleid van het concern) en de ontwikkelde communicatie-instrumenten naar de doelen en activiteiten van de klant.

Functie eisen:
- Een communicatieopleiding op HBO/WO-niveau
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Innovatief en creatief
- Resultaatgericht en proactief
- Een echte teamplayer
- Kan projectmatig
- Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen

Als je voldoet aan dit profiel en interesse hebt in de functie kun je je CV en motivatie opsturen naar esther@doxa.nl. Of neem telefonisch contact op met Esther Busch op 070-2195571 / 06-57729553.

Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-3029040 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310