Human Resource
Vacature

Mobiliteitsadviseur

HRM / Roermond / / HBO

Voor de Kamer van Koophandel zijn we op zoek naar een Mobiliteitsadviseur voor regio Zuid (standplaats Roermond). Het gaat om een tijdelijke opdracht van één jaar voor 16 – 24 uur per week.

Kamer van Koophandel
Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.

Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Omschrijving opdracht:
Als mobiliteitsadviseur ad interim begeleid je werknemers van de Kamer van Koophandel
naar ander werk.

Wat ga je doen?
Je voert individuele trajecten op locaties van de Kamer uit. Je begeleidt kandidaten richting een nieuwe baan. Enerzijds geef je inzicht in het zelfbeeld, de ambitie, de ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidskansen van de werknemer. Anderzijds zie je er op toe dat de kandidaten zich naar behoren inzetten. Tevens voer je VWNW-onderzoeken uit en schrijf je rapportages. Dit alles binnen de kaders van het Van-Werk-Naar-Werkbeleid. Incidenteel geef je een training of workshop.

Wat vragen wij?
Je bent in staat een kritische analyse te maken en te schrijven van iemands kansen op de arbeidsmarkt en onderliggende factoren. Verder weet je de zelfredzaamheid en motivatie van de VWNW-kandidaten te stimuleren. Je werkt nauw samen met onze arbeidsmarktmakelaars. Je zorgt dat je kandidaat klaar is voor de arbeidsmarkt en gemotiveerd is om uit te stromen naar ander werk. Je hebt kennis van het ARAR en specifiek het Van-Werk-naar-Werkbeleid van de rijksoverheid.
Rapportage en administratie zijn voor jou logische onderdelen van deze opdracht. Je kunt tenslotte een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Functie eisen
- in het bezit van minimaal een afgeronde hbo opleiding;
- in het bezit van NOLOC of CMI certificering of vergelijkbaar;
- actuele kennis van de regionale arbeidsmarkt;
- actuele kennis van mobiliteitsinstrumenten w.o. social media;
- kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder het ARAR;
- minimaal 5 jaar ervaring met mobiliteits- en uitstroomtrajecten voor middelbaar geschoold en hoger opgeleid personeel in complexe grote organisaties;
- ervaring heeft de kandidaat met het analyseren van de positie de iemand op de arbeidsmarkt heeft, het opstellen van begeleidingsplannen en rapportages;
- aantoonbaar ervaring met werken bij een ZBO of bij de rijksoverheid.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het gestelde profiel, stuur dan jouw motivatie en cv naar Sjoerd Heijkoop via sjoerd@doxa.nl
Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310