Human Resource
Vacature

Sourcer IT

HR / Den Haag / Zuid-Holland / HBO

Doxa is voor DUO opzoek naar een Sourcer, 36 uur p/w á 1 jaar optie verl. 2x1 jaar. tarief max 70,- incl. reis kosten. Start zsm.


Binnen de Rijksoverheid is sourcing voor 2017 een belangrijk speerpunt. Het actief benaderen van talentvolle kandidaten wordt steeds belangrijker om de moeilijk invulbare vacatures in te vullen. Het vereist een gedegen aanpak, waarin de benadering (originaliteit) en de verdere communicatie met de kandidaten van doorslaggevend belang is.

Als Sourcer ben je operationeel actief en krijg je energie van de zoektocht naar schaars talent. Je benadert potentiële kandidaten via originele manieren, zowel online als offline. Je kunt als Sourcer kandidaten overtuigen om met de Rijksoverheid in gesprek te gaan en je hebt hierbij ook oog voor de lange termijn strategie.
Je hebt meerdere jaren  ervaring als (ICT) Sourcer  en je bent in het verleden bewezen succesvol geweest  in het vinden, benaderen en overtuigen van talent(ICT grootste vraag, maar ook ervaring met sourcen op andere profielen). Het screenen van CVs, het interviewen en “verleiden”van kandidaten, het voeren van intakegesprekken met hiring managers en/of klanten is voor jou gesneden koek.

Het vertalen van de vacatures naar de juiste Boolean search strings is voor jou bekend terrein en je bent goed in het communiceren met kandidaten van verschillende niveaus.
Je blijft je ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Mede daardoor speel je een rol van betekenis in de verdere opbouw en professionalisering van de dienstverlening van EC O&P op het gebied van sourcing. Je bent in alle opzichten een ambassadeur van het EC O&P.


Eisen:    


 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare sourcing ervaring 
 • Kunnen bouwen en onderhouden van talent pipelines voor veel voorkomende vacatures
 • Ervaring met het  toepassen van slimme zoektechnieken/chrome extensies en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Ervaring met het actief sourcen naar kandidaten op alle mogelijke manieren: online databases, (interne) netwerken, job boards, referrals, community ’s binnen bepaalde doelgroepen etc. 
 • Telefonisch en/of anders interviewen van kandidaten is je tweede natuur 
 • Samenwerken met de recruiters in het tot stand brengen van succesvolle plaatsingen
 • Ontwikkelingen bijhouden op het gebied van sourcing 
 • Actief blijven werken aan het verbeteren van eigen werkprocessen en de wijze waarop je de kandidaten benadert
 • Je hebt ervaring met het managen van verwachtingen bij vacaturehouders, management en directie en zorgt voor een hoge klanttevredenheid 
 • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je herkent je in de woorden: klantgericht, flexibel, en resultaatgericht en samenwerkend. Je bent een open en stevige, authentieke persoonlijkheid met oprechte aandacht voor de mens. 

  Kan jij alles aanvinken? en interesse? Wij gaan gaan het gesprek aan! 06-41115950 | pim@doxa.nl


Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310