Communicatie
Vacature

Specialist Online Communicatie

Communicatie / Horst aan de Maas / Limburg / HBO

Voor gemeente Horst aan de Maas zijn wij op zoek naar een Specialist Online Communicatie. De functie is voor 16 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie van 1 januari 2018 t/m 21 maart 2018, met optie tot verlenging.

Wat ga je doen?
Je onderhoudt, beheert en optimaliseert de website van de organisatie. Je schrijft op een toegankelijke manier teksten en weet collega's te overtuigen om de webteksten ook vanuit de inwoners te benaderen. Je monitort voortdurend het gedrag van bezoekers op de website, doet hier onderzoek naar, analyseert de statistieken en maakt de vertaling hiervan naar de content voor onze klantcommunicatie. Je gaat aan de slag met webcare, je handelt online klantcontact af, je reageert op vragen, behandelt klachten en gaat in op signalen die via social media binnenkomen. Je werkt samen met de medewerkers van het Klantcontactcentrum, communicatieadviseurs en inhoudelijk deskundigen, zodat informatie juist, actueel, aantrekkelijk en begrijpelijk gepresenteerd wordt en onze online klantcontact en interactie past bij de behoefte van onze inwoners en onze organisatie.

Wie ben jij?
Je bent een creatieve professional die het klantbelang centraal stelt en actief is op social media. Je hebt affiniteit met de digitale dienstverlening van de gemeente en hebt kennis van webrichtlijnen. Je werkt en denkt op HBO-niveau. Je gaat verder dan het ‘ontzorgen’ van je vakinhoudelijke collega’s; je stelt het belang van een goede dienstverlening aan inwoners en ondernemers voorop. Je hebt een actieve, dienstverlenende houding. Je bent ondernemend en resultaatgericht en een sterke persoonlijkheid in de samenwerking met anderen.

Functie eisen:
- Op CV aantoonbaar minimaal een Hbo opleiding of hoger afgerond.
- Op CV aantoonbaar tenminste 1 jaar werkervaring met CMS opgedaan in de afgelopen 2 jaar. (dit moet duidelijk meetbaar zijn)

Wensen:
- Op CV aantoonbaar werkervaring met Google Analytics, Search Engine, Content Management Systeem en kennis van Webrichtlijnen.
- Op CV aantoonbaar werkervaring met CMS Greenvalley.
- Op CV aantoonbaar werkervaring met Webcare en de optimalisatie daarvan.
- Op CV aantoonbaar werkervaring m.b.t. het adviseren en analyseren op het gebied van Online Communicatie/ dienstverlening.

Gespreksplanning:
Gemeente Horst aan de Maas nodigt 3 kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek.
De gesprekken zullen plaatsvinden in week 49 hoogstwaarschijnlijk op 04 december 2017. Wij verzoeken de kandidaten hier uitdrukkelijk rekening mee te houden. Mocht je voor een gesprek worden uitgenodigd dan dien je je portfolia te presenteren.

Als je voldoet aan dit profiel kun je je CV en motivatie toesturen via de knop "Solliciteer direct". Of neem telefonisch contact op met Esther Busch of Sacha Moerman via telefoonnummer 070-3626339.

Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310