Communicatie
Vacature

Strategisch Adviseur Projectcommunicatie

Communicatie / Horst aan de Maas / Limburg / HBO

Voor gemeente Horst aan de Maas zijn wij op zoek naar een Strategisch Adviseur Projectcommunicatie. De functie is voor 20 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie van 15 december 2017 t/m 15 juni 2018, met optie tot verlenging.

In de functie van Strategisch Adviseur Projectcommunicatie ben je verantwoordelijk voor de communicatie rondom de invoering van de Omgevingswet en andere ruimtelijke projecten. De werkzaamheden zijn zowel strategisch als operationeel van aard. In het kader van de invoering van de Omgevingswet ga je een communicatieplan schrijven en diverse communicatieactiviteiten uitvoeren. Denk hierbij aan het maken van fact-sheets en het vullen van de intranet en internet pagina. Ook bereid je bijeenkomsten voor en je adviseert over zowel interne als externe communicatie.

We zoeken een communicatieadviseur op Senior niveau. Je hebt ruime ervaring met overheidscommunicatie, met publieksgerichte communicatie en campagnes in het ruimtelijk domein.

Functie eisen:
- Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau of hoger
- Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 10 jaar als communicatieadviseur bij of voor de overheid

Wensen:
- Aantoonbare werkervaring t.a.v. de Omgevingswet.
- Aantoonbare werkervaring met diverse projecten in het ruimetelijk domein
- Ruime ervaring met overheidscommunicatie/ publiekscommunicatie

Gespreksplanning:
Gemeente Horst aan de Maas nodigt 3 kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 49 hoogstwaarschijnlijk op 6 december 2017. Wij verzoeken de kandidaten hier uitdrukkelijk rekening mee te houden.

Als je voldoet aan dit profiel kun je je CV en motivatie toesturen via de knop "Solliciteer direct". Of neem telefonisch contact op met Esther Busch of Sacha Moerman via telefoonnummer 070-3626339.

Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310