Human Resource
Vacature

Verzuimregisseur

HRM / / Noord-Brabant / HBO

Voor een opdrachtgever van ons zijn we op zoek naar een Verzuimregisseur in de regio Noord-Brabant en Limburg. Het gaat om een vaste fulltime functie. De standplaats van deze rol bevindt zich in Oost-Brabant.

Functieomschrijving
In deze positie ben je verantwoordelijk voor de regio's Noord Brabant / Limburg. De Verzuimregisseur geeft invulling en uitvoering aan het centraal geformuleerde verzuimbeleid en geeft een vertaling hiervan naar het werkgebied. Regisseert en bewaakt het verzuimproces en de verzuimdossiers in samenspraak met het lijnmanagement, met als doel de verzuimende medewerker zo efficiënt mogelijk te laten re-integreren en het dossier aan alle eisen vanuit de Wet Verbetering poortwachter te laten voldoen.

Taken en verantwoordelijkheden
• aanspreekpunt voor de werkgever m.b.t. het verzuimproces met als doel verzuim te voorkomen en te beperken;
• coachen door adviseren van het lijnmanagement bij een effectieve verzuimaanpak en preventie van verzuim, verzorgen van trainingen en uitzetten van preventieve acties;
• de districtsdirecteur voorzien van analyses en informatie, zodat tijdig actie kan worden ondernomen m.b.t. beheersen van het verzuim;
• adviseren van de medewerker over preventieve vraagstukken om duurzame inzetbaarheid te creëren en verhogen;
• procesmatig bewaken van de effectiviteit en efficiency van de betrokken partners, om zodoende de financiële doelstellingen van de organisatie te behalen;
• signaleren van in- en externe ontwikkelingen van de wet- en regelgeving vanuit de eigen expertise;
• gebruikmaken van vakkennis om complexe taken uit te voeren en anderen te informeren en zodoende de expertise maximaal ter beschikking stellen van de organisatie;
• sturen op prioriteiten, coördineren van activiteiten en bewaken van de voortgang;
• sturen op de realisatie van de gestelde doelen op teamniveau;
• overdragen van kennis en begeleiden van medewerkers op ontwikkeling van kennis en vaardigheden;
• zorgdragen voor de administratie.

Functie-eisen
- Wij zoeken een verzuimregisseur met een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Verzuim of HRM en minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
- Ervaring binnen de facilitaire of zakelijke dienstverlening is een pré.
- Je bent resultaat- en klantgericht, besluitvaardig en je beschikt over uitstekende gesprekstechnieken.
- Daarnaast heb je inlevingsvermogen, ben je gericht op intensief samenwerken en hebt een gezonde dosis veerkracht. Je bent een ster in plannen en organiseren.
- Naast ervaring gaat de voorkeur ook uit naar kandidaten met de opleiding CROV (Casemanager regie op verzuim) of RCCM (Register case en care manager).

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het gestelde profiel, stuur dan jouw motivatie en CV naar Pim Leusink via de sollicitatieknop of bel 06 41115950.

Solliciteer direct
Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310