Opdrachtgevers

Waarom Doxa?

Waarom kiezen voor Doxa? Omdat wij wél de juiste kandidaten voorstellen. Dat klinkt eenvoudig, maar uiteraard moeten wij ook alles op alles zetten om de juiste kandidaten te identificeren en te interesseren. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, slagen we er toch steeds in om de juiste communicatie, marketing en HR professionals te detacheren. Wij zetten hiervoor ons wijdvertakte netwerk in, tonen oprechte betrokkenheid en hebben een gezonde en eigenzinnige kijk op werving en selectie. We zijn actief in zowel de private als publieke sector. Organisaties waar wij voor werken:

Wijdvertakt netwerk

Wij zoeken niet alleen een goede match, maar vinden die ook snel. Dat is vooral te danken aan ons grote netwerk van communicatie- HR-professionals. We weten wie er beschikbaar is en welke ‘vaste’ medewerkers openstaan voor een nieuwe uitdaging. Kandidaten vinden ons ook zelf. Doxa is niet alleen een personele partner van gerenommeerde opdrachtgevers, maar ook van de mensen die we bemiddelen.

Oprechte betrokkenheid

Snelheid vinden wij bij Doxa belangrijk, maar een match is pas echt geslaagd als de kwaliteit ook goed is. Voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Wij willen dat klanten én kandidaten een positief gevoel bij onze dienstverlening hebben. Persoonlijke betrokkenheid, bij de uitdagingen van onze opdrachtgevers, én de ambities van onze kandidaten is voor ons vanzelfsprekend.

Gezond eigenzinnig

Cv’s blind doorsturen? Dat doen we niet. Iemand introduceren die wel gekwalificeerd is, maar niet in het team past? Nee, bedankt. Doxa vaart een gezond eigenzinnige koers en neemt geen shortcuts. Desondanks werken we snel. We beseffen ook dat werving & selectie geen sprint is, maar een uitdagende meerkamp. De aanhouder wint.

Samenwerken

Interesse in een samenwerking met Doxa? Wij zijn altijd beschikbaar voor een kop thee of koffie. Bel (070-3626339 voor Communicatie of 070-2195680 voor HRM) of mail (info@doxa.nl) onze collega’s om een afspraak te maken.

Onze relaties

Logo De Nederlandsche Bank
Den Haag
Klm1
Ns
Par Groep
Politie
Uwv
Provincie Zuid Holland
Logo Dji
Ministerie Van Binnenlandse Zaken En Koninkrijksrelaties
Raad Voor De Rechtspraak
Gemeente Amsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310