Opdrachtgevers

WAAROM DOXA?

Het kortst mogelijke antwoord: omdat wij wél de juiste kandidaten voorstellen. Dat klinkt eenvoudig, maar ook wij moeten uiteraard alles op alles zetten om de juiste kandidaten te identificeren en te interesseren. Dat we daar, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, toch steeds in slagen, is geen toeval, maar de optelsom van een wijdvertakt netwerk, oprechte betrokkenheid en een gezond eigenzinnige kijk op werving en selectie.

WIJDVERTAKT NETWERK

Doxa zoekt niet alleen een goede match, maar vind die meestal snel. Dat is vooral te danken aan ons wijdvertakte netwerk van communicatie- en HR-professionals. We weten wie er beschikbaar is en welke ‘vaste’ medewerkers openstaan voor een nieuwe uitdaging. Bovendien vinden kandidaten ons ook, want Doxa is niet alleen een personele partner van gerenommeerde opdrachtgevers, maar ook van de mensen die we bemiddelen.

OPRECHTE BETROKKENHEID
Doxa vindt snelheid belangrijk, maar beschouwt de kwaliteit van de match als de grootste differentiërende factor. Zowel vanuit kandidaat- als vanuit opdrachtgeversperspectief. En daarmee ook vanuit ons perspectief, want we willen dat klanten én kandidaten een positief gevoel bij onze dienstverlening hebben. Persoonlijke betrokkenheid bij de uitdagingen van onze opdrachtgevers én de ambities van onze kandidaten is voor ons dus vanzelfsprekend.

GEZOND EIGENZINNIG
CV’s blind doorsturen? Doen we niet. Iemand introduceren die wel gekwalificeerd is, maar niet in het team past? Nee, bedankt. Doxa vaart een gezond eigenzinnige koers en neemt geen short cuts. In onze visie eindigt dat vaak in de vangrail. Maar snel werken we zeker. Liefst in hetzelfde tempo als de door ons gesponsorde Nadine Broersen. Maar we beseffen ook dat werving & selectie geen sprint is, maar een uitdagende meerkamp. De aanhouder wint.

Het laatste nieuws

Contact

Stel gerust een vraag  aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Stadhouderslaan 7
2517 HV Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Spoorlaan 382
5038 CD Tilburg
013-5187310