Communicatie
Doxa Communicatie

Wij bemiddelen, als landelijke speler, professionals op het gebied van overheidscommunicatie en marketingcommunicatie

Over Doxa communicatie

Wat we voor je kunnen betekenen?
Veel! Doxa Communicatie is landelijk actief en heeft een wijdvertakt netwerk in profit én not-for-profit sectoren. Denk daarbij aan rijksoverheden, provincies en gemeenten, maar ook aan gerenommeerde bedrijven als Facilicom, KLM en Heineken. Dus allemaal opdrachtgevers die ambitieuze communicatiedoelstellingen koppelen aan maatschappelijke zichtbaarheid.

Hoe we de juiste match vinden?
Doxa Communicatie gelooft niet in een 'one size fits all' aanpak en streeft naar het realiseren van ‘strikt persoonlijke’ matches. We willen opdrachtgevers de juiste kandidaat voorstellen. En kandidaten de juiste opdrachtgever. Dat betekent dat we continu investeren in de relatie met onze communicatieprofessionals. We willen niet alleen weten wat je trackrecord is, maar ook wat jou als persoon drijft en welke stip je op je carrière horizon hebt gezet. Alleen dan kunnen we die stip samen bereiken.

Interesse?
Bekijk onze communicatie vacatures in het actuele vacatureaanbod. Of neem even contact op met onze recruiters. Ze informeren je graag over de verdere kansen.

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310