Dit is Doxa

Doxa is sinds 2002 gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van marketing- en communicatieprofessionals. Vanaf 2012 worden ook HRM specialisten bemiddeld. Hoewel Doxa een even breed als divers opdrachtgeversportfolio heeft, beschouwen we onze ‘strikt persoonlijke’ benadering als één van onze kernwaarden.

Doxa gelooft niet in 'one size fits all' bemiddeling, maar streeft altijd naar de ideale match. Zelfs als we even niet de perfecte kandidaat klaar hebben staan, stellen we geen ‘redelijk alternatief’ voor, maar intensiveren we onze zoekinspanningen totdat we de ideale kandidaat wél hebben gevonden: no nonsense. Uiteraard beseffen we dat een match per definitie twee stakeholders heeft: opdrachtgever en kandidaat. En uiteraard mogen ook onze kandidaten erop vertrouwen dat ze uitsluitend worden voorgesteld aan de juiste opdrachtgever.

Actos Groep

Doxa is een label van de Actos Groep. Hierin werken we samen met 11 andere gespecialiseerde organisaties op het gebied van recruitment en opleidingen, verspreid over 4 kantoren in Nederland en België. Ook hier staat ontwikkeling centraal, niet alleen de bemiddeling. Deze samenwerking voorziet ons doorlopend van nieuwe vormen van kennis, mogelijkheden en natuurlijk ontspanning.

Het Doxa team

Matthijs

Consultant Communicatie

Sacha

Commercieel Adviseur Binnendienst

Eva

Backofficemedewerker

Pam

Backofficemedewerker

Ruben

Consultant Communicatie

Jolanda

Backofficemedewerker

Filip

Consultant HR

Doxa HR

Hung

Consultant Communicatie

Doxa Communicatie

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310