Human Resource

De Mensen van Doxa: Danny Schoemaker

In de rubriek ‘De mensen van Doxa’ laten we de professionals aan het woord die via Doxa aan de slag zijn bij diverse opdrachtgevers. Ze vertellen over hun achtergrond en hun opdracht. Vandaag een interview met Danny Schoemaker. Via Doxa werkt Danny als Adviseur werving & selectie bij de FIOD.


Kun je iets over jezelf vertellen? Wat is je achtergrond en hoe ben je precies in het HR-vak terechtgekomen?

Ik heb in een ver verleden als politieagent op straat gewerkt ,en deels bij de recherche. Ik heb een dienstbaar hart, zeg ik altijd. Echter loopt het leven soms anders en moet je een nieuw pad voor jezelf vinden. Met een uiteenlopende loopbaan, bevond ik mij vaker veroordeeld dan geprezen bij de verschillende werkgevers op mijn cv. Zo ontstond de ambitie om hier mijn bijdrage in te leveren en dus rolde ik recruitment vak in.


Wat houdt je opdracht bij FIOD precies in?

Ik werk als adviseur werving en selectie voor de FIOD; De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst van de Belastingdienst. Daar begeleid ik vacatureprocessen van a tot z. Dit houdt in het opstellen van vacatureteksten tot en met het voeren van selectiegesprekken.

Danny Schoemaker


Hoe bevalt het werken via Doxa je? Heb je eerder gewerkt via een bemiddelings- of detacheringsbureau?

Dat bevalt meer dan goed. Ik voel me als een professional behandeld en zie DOXA daarmee ook als mijn werkgever. Ik ben jullie visitekaartje bij de dienst waar ik nu uitgezonden ben. Ik heb niet eerder via een dergelijke detacheerder gewerkt. Er zijn goede en duidelijke afspraken omtrent de samenwerking en een persoonlijke benadering in de omgang.


Waar wil je je verder in ontwikkelen?

Ik heb diverse specials die ik mag begeleiden. Zoals het Anti Money Laundering Centre (AMLC), het Team Bijzondere Bijstand (TBB) en meer. Ik wil me verder specialiseren in het doorgronden van kandidaten op zowel verbaal als non verbaal vlak.


Hoe is het contact nu met Doxa?

Het contact is goed. Als ik een vraag heb wordt deze beantwoordt en de samenwerking voelt als prettig en persoonlijk. De omgang is tevens efficiënt, wat mij past. Geen onnodige bijzaken of afleiding, dus gewoon lekker werken!

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310