SROI

Werken mét en vóór de maatschappij.

Sociaal Rendement Op Investeringen (SROI) vormt de kern van onze bedrijfsfilosofie. We meten ons succes niet alleen af aan financiële resultaten, maar ook aan de positieve impact die we creëren voor mensen en gemeenschappen. We werken immers met mensen, dag in en dag uit. SROI zit in ons DNA, en we zijn altijd actief bezig om terug te geven aan de maatschappij waarin we werken.

Bij Doxa geloven we in praktische en tastbare acties, niet in holle beloftes. No nonsense. We streven ernaar om op een authentieke en inhoudsvolle manier bij te dragen aan een betere wereld. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst, waarin zaken doen hand in hand gaat met sociale verantwoordelijkheid.

Sociaal Jaarplan 2023

Als Doxa HR en Doxa Communicatie hebben we, samen met onze zusterlabels onder Actos Groep, het afgelopen jaar veel gedaan om die daadwerkelijke inhoudsvolle bijdrage te leveren. Deze projecten hebben we samengevat in ons Sociaal Jaarplan.

Download hier het Actos Groep Sociaal Jaarplan 2023

Buddyprogramma Excelsior Rotterdam

Eén van onze projecten is de nauwe samenwerking met Excelsior Rotterdam, waar onze collega's deelnemen aan het re-integratieproject 'Talentontwikkeling=Topsport'. Bij dit project zijn onze collega's actief betrokken als buddy van verschillende deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, om wat voor reden dan ook. Dit project is mensenwerk en vooral maatwerk. We houden actief contact met de deelnemers, gaan met ze in gesprek en we denken mee over tastbare mogelijkheden om ze verder te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling én carrière.

Lees meer over één van deze cases.

Onze relaties

Logo De Nederlandsche Bank
Den Haag
Klm1
Ns
Par Groep
Politie
Uwv
Provincie Zuid Holland
Logo Dji
Ministerie Van Binnenlandse Zaken En Koninkrijksrelaties
Raad Voor De Rechtspraak
Gemeente Amsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310