De perfecte HR- of Communicatieprofessional voor uw bedrijf

Zoekt u een HR- of Communicatieprofessional met ervaring in de financiële sector?

Heeft u een vacature uitstaan, maar melden zich geen geschikte kandidaten? Of bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor een tijdelijk project of ter vervanging van een collega met verlof? Bij Doxa bent u aan het juiste adres.

Doxa beschikt namelijk over een wijdvertakt netwerk van HR- en Communicatieprofessionals met ervaring en kennis van de werking van de financiële markten en dienstverlening. Wij hebben al jarenlange ervaring met het bemiddelen van diverse professionals bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Sinds 2014 bemiddelt Doxa voor ons Communicatie- en HR-professionals. Onze vacatures zijn daardoor binnen afzienbare tijd vervuld.

Opdrachtgever aan het woord  |  Anoniem

De ideale match

Doxa stelt altijd de juiste professionals aan u voor. We geloven niet in een one size fits all bemiddeling, maar zetten juist alles op alles om de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers te identificeren en interesseren. We hebben goed inzicht in wie er beschikbaar is en welke ‘vaste’ medewerkers openstaan voor een nieuwe uitdaging. Doxa is dan ook niet alleen een personele partner van gerenommeerde opdrachtgevers, maar ook van de mensen die we bemiddelen. Al onze HR- en Communicatieprofessionals zijn hbo of wo opgeleid.

Ons netwerk bestaat uit de volgende professionals:

  • Junior, Medior of Senior communicatieadviseur
  • Webredacteur
  • HRM Adviseur
  • HR-adviseur
  • P&O adviseur

Ervaring in financiële sector

Uitgebreid netwerk van professionals

Oprechte betrokkenheid

Over Doxa

Doxa is sinds 2002 gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van marketing- en communicatieprofessionals. Vanaf 2012 worden ook HRM specialisten bemiddeld. Hoewel Doxa een even breed als divers opdrachtgeversportfolio heeft, beschouwen we onze ‘strikt persoonlijke’ benadering als één van onze kernwaarden.

Wij staan voor korte lijnen en hebben een gezonde eigenzinnige kijk op werving en selectie.

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Wij zijn altijd beschikbaar voor een kop thee of koffie. Bel (070-3626339 voor Communicatie of 070-2195680 voor HR) of mail (info@doxa.nl) onze collega’s om een afspraak te maken.

Charlotte Verschuur

Kandidaat aan het woord

Doxa detacheert mij al jaren naar grote tevredenheid. De afgelopen periode ben ik actief geweest als HR-manager bij een verzekeraar.
Charlotte Verschuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310