Doxa in de zorg

Wat doet Doxa voor de zorg?

Op zoek naar HR of Communicatie professionals voor in de zorg? Dan bent u bij Doxa aan het juiste adres.

Doxa draagt de zorgsector een warm hart toe. Waarom? Omdat iedereen vroeg of laat een beroep moet doen op zorg. Of u nu een sportblessure oploopt, een auto-ongeluk krijgt óf familie hebt met een zorgvraag: in alle gevallen is kwalitatief goede zorg een vereiste. Daarom spant Doxa zich met liefde in voor haar opdrachtgevers in cure en care.

Doxa heeft een breed porfolio met prachtige opdrachtgevers, waaronder diverse ziekenhuizen, jeugd-, thuis- en ouderenzorginstellingen en GGZ-instanties. Ons trackrecord laat zien dat we de sector begrijpen en de professionals, die we hebben bemiddeld, iedere dag een bijdrage leveren aan deze betekenisvolle branche. Heeft u behoefte aan HR- en communicatieprofessionals, maar krijgt u vacatures niet ingevuld? Of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen over de inrichting van uw organisatie of de samenstelling van uw team? Bel ons dan eens. We denken graag met u mee.


Breed portfolio opdrachtgevers

Uitgebreid netwerk van professionals

Oprechte betrokkenheid
Marijke Verschuur

Kandidaat aan het woord

Na mijn zwangerschapsverlof ging ik in gesprek met Doxa over mijn ambitie om opnieuw een mooie communicatiefunctie te vervullen voor een maatschappelijk relevante organisatie. Binnen twee weken droegen zij me voor op een boeiende rol bij een grote speler in de GGZ, en óók nog in mijn eigen stad. Hier ben ik helemaal op mijn plek!
Marijke Verschuur

Hoe gaan we voor u aan de slag?

De juiste professionals bemiddelen, daar gaan we elke dag voor. Dat kan alléén als we die eerst weten te vinden. Dat doen we met behulp van ons uitgebreide netwerk, waar nog dagelijks mensen aan worden toegevoegd. Soms ook door het benaderen van mensen die op dit moment nog een andere functie bekleden, maar open staan voor iets nieuws. Bent u al tijden op zoek naar een communicatieadviseur, een woordvoerder of een online specialist? Heeft u een vacature voor een HR-adviseur, een recruiter of een P&O adviseur maar melden zich geen geschikte kandidaten? Doxa beschikt over een wijdvertakt netwerk van professionals, oprechte betrokkenheid en een gezond eigenzinnige kijk op werving en selectie.

De zorgsector staat al jaren onder druk door bezuinigingen en strikte regelgeving. In die omstandigheden blijft er vaak weinig budget over voor de invulling van staffuncties zoals communicatieprofessionals, terwijl het werk zó belangrijk is. Voor Doxa vormde dit gelukkig geen belemmering: zij vulden binnen afzienbare tijd twee vacatures in die al maanden open stonden.

Klant in de zorg  |  Anoniem

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310