​3 tips voor een betere werk-privébalans

balans-doxa-hr-communicatie.png#asset:13182

Hoe laat ga ik weg, hoe laat ben ik thuis, wat eten we, je kent het wel. Hoe gaan we om met al deze prikkels die de hele dag op ons afkomen en hoe vinden we een gezonde balans tussen werk en privé? Onderstaand 3 tips die ik toepas om mijn balans intact te houden!

1. Kwaliteit of kwantiteit?

Met de vele aanvragen vanuit verschillende opdrachtgevers is het soms lastig om elke vacature creatief neer te zetten. Ik dacht altijd ''even kopiëren, plakken, online zetten en direct gaan searchen''. Nu ga ik liever voor kwaliteit, omdat ik heb gemerkt dat de respons veel hoger is als ik één goede vacature schrijf dan 30 snelle 'standaard' vacatures.

2. Opladen

Als je af en toe even niets te doen hebt, is dit helemaal geen ramp en geen reden tot stress. Deze momenten van rust zijn juist erg belangrijk. Doe leuke dingen om jezelf weer op te laden, hard werken is niet erg maar leuke dingen doen is een must!

3. Plannen

Wanneer doe je wat? Plannen, plannen en nog eens plannen. Dit geldt niet alleen voor je afspraken, maar ook je vrije tijd waarin je ontspant moet je plannen anders komt het er gewoonweg niet van.

Meer lezen?

Lees mijn blog over 'Werkgeluk'.

Doxa-Shivani-9-of-10-2.jpg#asset:10598:asideImage

Geschreven door Shivani Arjun


Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310