Communicatie
Great Place To Work

Geeft jouw werkgever je inspraak op belangrijke beslissingen

Great Place To Work heeft werkgevers geanalyseerd op goed werkgeverschap en de mate van trots, vertrouwen en plezier onder werknemers. Hieruit blijkt dat inspraak een belangrijke factor is.

Werkgevers die medewerkers inspraak geven krijgen meer waardering

Geeft jouw werkgever je inspraak op belangrijke beslissingen? Ja? Dan kan het zo maar zijn dat je bij een van de beste bedrijven van Nederland werkt! Great Place To Work heeft werkgevers geanalyseerd op goed werkgeverschap en de mate van trots, vertrouwen en plezier onder werknemers. Hieruit blijkt dat inspraak een belangrijke factor is.

De beste organisaties scoren hoog op zaken als de onderlinge relaties tussen medewerkers en het managen van hun medewerkers op basis van vertrouwen. Organisaties die hoog scoren betrekken medewerkers vaker bij beslissingen over hun werk en werkomgeving (70%) is positief. Deze organisaties betrekken hun medewerkers bij het vormen van de kernwaarden en zij mogen meedenken over nieuwe kantoorpanden.

Medewerkers

Als medewerkers kiezen voor een nieuwe werkgever, willen zij een werkgever die wezenlijks iets bijdraagt aan de maatschappij. Werkgevers kunnen dit meenemen in de arbeidsmarktcommunicatie en de communicatie richting de huidige werknemers.

Bron: https://www.personeelsnet.nl/b...

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Stel gerust een vraag aan ons via info@doxa.nl

Of kom langs op ons kantoor

DOXA Kantoor Den Haag
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
070-3626339 (Communicatie)
070-2195680 (HRM)

DOXA Kantoor Tilburg
Burg. Stekelenburgplein 199, Unit 4.1
5041 SC Tilburg
013-5187310